Opinie pacjentów

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vidium Medica
Average rating:  
 123 reviews
Jagoda Parzoch
Nov 2, 2022
 by Jagoda Parzoch

Serdecznie polecam klinikę a przede wszystkim bardzo profesjonalnego i niezwykle sympatycznego dr Piotra Krzywickiego, który wykonywał mi zabieg laserowej korekty w Warszawie. Personel klinki był oprócz tego, że profesjonalny i bardzo miły i wytłumaczył mi każdą niejasność. Cały zabieg pomimo stresu związanego z jakby nie patrzeć "grzebaniem" w oku przeszedł szybko i bezboleśnie.
Wiem, że każdy może stwierdzić, że za kasę każdy jest miły ale oczywiście niestety nie jest:)
A tutaj proszę kumulacja.. i profesjonalni i mili.
Twierdzę, że jest to najlepiej i najbardziej pożytecznie wydana kasa od dłuższego czasu:) Komfort życia cudowny:) polecam:)
ps.
I znów czytam paragony i metki bez okularów....

Roman Korczak
Nov 2, 2022
 by Roman Korczak

Minął już czwarty rok od zabiegu a ja wciąż jestem w pewnym rodzaju euforii w którą "wpadłem" po zabiegu korekcji wzroku. Po 40 latach używania szkieł korekcyjnych, dzięki zabiegowi, nie ma śladu po krótkowzroczności i astygmatyźmie! Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Doktorowi Marcinowi Jaoworowi i całemu zespołowi i życzę samych sukcesów!

Aleksandra Woźniak
Sep 16, 2022
 by Aleksandra Woźniak

Zdecydowanie polecam klinikę VIDIUM MEDICA i doktora Piotra Wożniaka.Byłam u wielu specjalistów okulistów, ale nikt nie podjął się konkretnego leczenia mojego przypadku.W swej desperacji szukałam jakiejś pomocy i trafiłam do doktora Piotra Woźniaka.Doktor zastosował skuteczne leczenie. Wreszcie (po kilku latach potwornego dyskomfortu i niemożności normalnego funkcjonowania) odczuwam ulgę.Jest wyraźna poprawa a to dopiero początek leczenia. Szczerze polecam Pana doktora Piotra Woźniaka.

Bieniasz
Jul 21, 2022
 by Bieniasz

Jestem bardzo zadowolona z wizyt u dr.Piotra Woźniaka
Kompetentny fachowiec i bardzo kontaktowy człowiek!!!
Zasługuje na bajwyższą ocenę !!!

Barbara M.
Jul 21, 2022
 by Barbara M.

Serdeczne podziękowania dla calego zespozespołu łu lekarzy uczestniczących w zabiegu zaćma w dniu 03.06.2022 w godz.16-17, za życzliwe podejście do pacjentów. Oby takich lekarzy było jak najwięcej. Dziękuję pacjentka Barbara Malanowska

Karolina Klimek
Jul 21, 2022
 by Karolina Klimek

Baaardzo polecam Klinikę, a zwłaszcza osoby pracujące tam ❤️ Ciepłe przyjęcie, profesjonalne podejście, niesamowity spokój i opanowanie, które panuje wśród personelu udziela się pacjentowi. A Pani Ania to anioł! Wada skorygowana do 0, póki co żadnych skutków ubocznych. Jeszcze raz gorąco polecam 🙂

Justyna Zajac
May 4, 2022
 by Justyna Zajac

Jestem po zabiegu refrakcyjnej wymiany soczewek i jestem z niego bardzo zadowolona. Pragne serdecznie podziekowac dr Kozakowi i calemu personelowi za opieke. Polecam!

Urszula Zygulska
Apr 4, 2022
 by Urszula Zygulska

W VIDIUM MEDICA w lutym 2022 miałam wykonany zabieg refrakcyjnej wymiany soczewek .Zabieg spelnil moje oczekiwania w 100%.Personel bardzo profesjonalny i miły .Efekt zabiegu wspaniały. Czuję się 20 lat młodziej.Polecam to miejsce.

Krystyna Soisz
Apr 4, 2022
 by Krystyna Soisz

Ich kann mich nur sehr herzlich
bei Dr. Kozak und seinem Team bedanken !
Es ging um die Einsetzung künstlicher Multifokallinsen.
( Implantacja soczewki fakijnej )
Der Eingriff war schmerz und komplikationslos.
Das Ergebnis übertrifft meine Erwartungen bei weitem.
Es ist für mich ein ganz neues Lebensgefühl,
meine Sehstärke liegt jetzt bei 100 Prozent.
Das komplette Team ist sehr kompetent und freundlich.
Man fühlt sich als Patient sehr wohl und bestens aufgehoben.
Ich würde es jederzeit wieder machen und kann es nur
weiterempfehlen !

Artur
Feb 22, 2022
 by Artur

Polecam serdecznie, jestem bardzo zadowolony z efektu zabiegu, opieki oraz kontaktu z personelem. Gdybym miał wybierać jescze raz, ponownie zdecydowałbym się na wykonanie laserowej korekcji wzroku w tym miejscu

Mateusz Małecki
Feb 21, 2022
 by Mateusz Małecki

Klinika w Krakowie na najwyższym poziomie. Personel profesjonalny i miły, przed oraz w trakcie zabiegu wszystko było dobrze wyjaśnione, dzięki czemu korekcja przebiegła bezstresowo. Zdecydowanie polecam.

Grzegorz Klęp
Nov 9, 2021
 by Grzegorz Klęp

Zdecydowanie polecam Krakowską klinikę vidium medica oraz dr. Jawora, dzięki dr. Marcinowi nie muszę się martwić ze zgubię okulary czy że soczewki mi wypadną. Jest to najlepsza decyzja jaką podjąłem dotychczas, a cały personel bardzo sympatyczny. Polecam serdecznie każdemu 🙂

Anna Marecik
Nov 5, 2021
 by Anna Marecik

Polecam klinikę, profesjonalna obsługa i opieka zarówno przed jak i po zabiegu.

Serhii Shubin
Oct 25, 2021
 by Serhii Shubin

Рекомендую, рекомендую и ещё раз рекомендую. Прекрасный коллектив, ни кто не ходит мрачный. Приятное общение, всё конкретно объясняют и терпеливо выслушивают хотя я говорю с сильным акцентом. Спасибо всему персоналу, я больше 35 лет проходил в очках и контактных линзах, а теперь вижу своими глазами как прекрасен мир. Это лучшее вложение денег.

Tłumaczenie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Super zespół, nikt nie chodzi ponuro. Miła komunikacja, wszyscy konkretnie wyjaśniają i cierpliwie słuchają chociaż mówię z mocnym akcentem. Dziękuję wszystkim pracownikom, od ponad 35 lat chodzę w okularach i soczewkach kontaktowych, a teraz widzę na własne oczy jak piękny jest świat. To najlepsza inwestycja pieniędzy.

Martyna Malik
Oct 25, 2021
 by Martyna Malik

Zdecydowanie polecam klinikę, pełen profesjonalizm, począwszy od kontaktu przed umówieniem kwalifikacji, kończąc na opiece pooperacyjnej.
Zostałam bardzo dokładnie poinformowana o tym co będzie się ze mną działo podczas zabiegu, jak i po.
Klinika utrzymuje kontakt w czasie rekonwalescencji, co jest mocno wspierające.
Personel cechuje wysoka kultura, co niestety nie jest wcale standardem w opiece zdrowotnej.
No i najważniejsze- mija 3 miesiące od zabiegu a ja widzę świetnie i komfort życia ogromnie się poprawił

Natalia Dokupil
Oct 13, 2021
 by Natalia Dokupil

Z całego serca polecam klinikę. Zabieg wykonany szybko i sprawnie, personel bardzo profesjonalny. Polecam

Malgorzata
Sep 20, 2021
 by Malgorzata

Clinika wysokiej klasy.Profesionalny zespół ,odpowiedział na wszystkie pytania.Mój zabieg odmienił moje życie.
Polecam wszystkim.

Jacek Sujak
Aug 25, 2021
 by Jacek Sujak

Dwa miesiące temu przeszedłem operację zaćmy (podwichnięta soczewka) w klinice w Warszawie. Jestem bardz zadowolony zarówno z wyniku operacji jak i poziomu obsługi w tej klinice. Lekarz operujący Piotr Krzywicki - mistrzostwo świata, lekarz prowadzący - Anita Łagocka-Popławska - rewelacja. Szczególne podziękowanie składam Pani Agnieszce Ratyńskiej (kierownik oddziału w Warszawie), która moim zdaniem jest "dobrym duchem tej placówki" załatwia sprawy wielkie i te najdrobniejsze, ale jakże istotne z punktu widzenia pacjenta - pełen profesjonalizm. Dziękuję wszystkim pracownikom kliniki zaczynając od pierwszego kontaktu - infolinia medyczna, poprzez pracowników medycznych i recepcjonistki. Moim zdaniem inne placówki medyczne powinny brać przykład z tej kliniki. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję i gratuluję takiego poziomu usług. A teraz.....kolej na badania w tej klinice pozostałych członków mojej rodziny.

Danuta Ogrodnik
Jul 29, 2021
 by Danuta Ogrodnik

Jestem dwa miesiące po zabiegu laserowej korekcji wzroku.

polecam, zabieg bezbolesny. Efekt końcowy rewelacja, dobrze widzę i nie noszę okularów. Chciałam podziękować wszystkim za bardzo miłą atmosferę. Przede wszystkim dziękuję Panu doktorowi Marcinowi Jaworowi za pełen profesjonalizm, fachowe podejście do pacjenta - lekarz z powołania. Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam.

Mateusz Czechiwicz
Jul 9, 2021
 by Mateusz Czechiwicz

Zdecydowanie polecam! Jestem po zabiegu wszczepienia soczewek fakijnych, zabieg przebiegl bezboleśnie i bardzo szybko. Obsluga za kazdym razem począwszy od badania kwalifikacyjnego do samego zabiegu i na kontrolach po bardzo miła i profesjonalna.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Serwis www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow  powstał, aby nasi Pacjenci mogli dzielić się swoimi opiniami i poglądami na temat świadczeń okulistycznych, z których skorzystali w placówkach Optegra i Vidium Medica w Polsce. Prosimy, aby zamieszczane opinie i poglądy były formułowane wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń, w sposób rzetelny i nienaruszający dóbr osobistych lub renomy innych podmiotów. Opinie i poglądy zamieszczane w serwisie www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow są opiniami i poglądami osób, które je zamieściły, nie były sponsorowane przez Optegra. Za treść opinii lub wyrażonych poglądów odpowiedzialność ponosi wyłącznie osoba umieszczająca opinię lub wyrażająca pogląd w serwisie www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow.