Opinie pacjentów

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vidium Medica
Average rating:  
 117 reviews
Justyna Zajac
May 4, 2022
 by Justyna Zajac

Jestem po zabiegu refrakcyjnej wymiany soczewek i jestem z niego bardzo zadowolona. Pragne serdecznie podziekowac dr Kozakowi i calemu personelowi za opieke. Polecam!

Urszula Zygulska
Apr 4, 2022
 by Urszula Zygulska

W VIDIUM MEDICA w lutym 2022 miałam wykonany zabieg refrakcyjnej wymiany soczewek .Zabieg spelnil moje oczekiwania w 100%.Personel bardzo profesjonalny i miły .Efekt zabiegu wspaniały. Czuję się 20 lat młodziej.Polecam to miejsce.

Krystyna Soisz
Apr 4, 2022
 by Krystyna Soisz

Ich kann mich nur sehr herzlich
bei Dr. Kozak und seinem Team bedanken !
Es ging um die Einsetzung künstlicher Multifokallinsen.
( Implantacja soczewki fakijnej )
Der Eingriff war schmerz und komplikationslos.
Das Ergebnis übertrifft meine Erwartungen bei weitem.
Es ist für mich ein ganz neues Lebensgefühl,
meine Sehstärke liegt jetzt bei 100 Prozent.
Das komplette Team ist sehr kompetent und freundlich.
Man fühlt sich als Patient sehr wohl und bestens aufgehoben.
Ich würde es jederzeit wieder machen und kann es nur
weiterempfehlen !

Artur
Feb 22, 2022
 by Artur

Polecam serdecznie, jestem bardzo zadowolony z efektu zabiegu, opieki oraz kontaktu z personelem. Gdybym miał wybierać jescze raz, ponownie zdecydowałbym się na wykonanie laserowej korekcji wzroku w tym miejscu

Mateusz Małecki
Feb 21, 2022
 by Mateusz Małecki

Klinika w Krakowie na najwyższym poziomie. Personel profesjonalny i miły, przed oraz w trakcie zabiegu wszystko było dobrze wyjaśnione, dzięki czemu korekcja przebiegła bezstresowo. Zdecydowanie polecam.

Grzegorz Klęp
Nov 9, 2021
 by Grzegorz Klęp

Zdecydowanie polecam Krakowską klinikę vidium medica oraz dr. Jawora, dzięki dr. Marcinowi nie muszę się martwić ze zgubię okulary czy że soczewki mi wypadną. Jest to najlepsza decyzja jaką podjąłem dotychczas, a cały personel bardzo sympatyczny. Polecam serdecznie każdemu 🙂

Anna Marecik
Nov 5, 2021
 by Anna Marecik

Polecam klinikę, profesjonalna obsługa i opieka zarówno przed jak i po zabiegu.

Serhii Shubin
Oct 25, 2021
 by Serhii Shubin

Рекомендую, рекомендую и ещё раз рекомендую. Прекрасный коллектив, ни кто не ходит мрачный. Приятное общение, всё конкретно объясняют и терпеливо выслушивают хотя я говорю с сильным акцентом. Спасибо всему персоналу, я больше 35 лет проходил в очках и контактных линзах, а теперь вижу своими глазами как прекрасен мир. Это лучшее вложение денег.

Tłumaczenie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Super zespół, nikt nie chodzi ponuro. Miła komunikacja, wszyscy konkretnie wyjaśniają i cierpliwie słuchają chociaż mówię z mocnym akcentem. Dziękuję wszystkim pracownikom, od ponad 35 lat chodzę w okularach i soczewkach kontaktowych, a teraz widzę na własne oczy jak piękny jest świat. To najlepsza inwestycja pieniędzy.

Martyna Malik
Oct 25, 2021
 by Martyna Malik

Zdecydowanie polecam klinikę, pełen profesjonalizm, począwszy od kontaktu przed umówieniem kwalifikacji, kończąc na opiece pooperacyjnej.
Zostałam bardzo dokładnie poinformowana o tym co będzie się ze mną działo podczas zabiegu, jak i po.
Klinika utrzymuje kontakt w czasie rekonwalescencji, co jest mocno wspierające.
Personel cechuje wysoka kultura, co niestety nie jest wcale standardem w opiece zdrowotnej.
No i najważniejsze- mija 3 miesiące od zabiegu a ja widzę świetnie i komfort życia ogromnie się poprawił

Natalia Dokupil
Oct 13, 2021
 by Natalia Dokupil

Z całego serca polecam klinikę. Zabieg wykonany szybko i sprawnie, personel bardzo profesjonalny. Polecam

Malgorzata
Sep 20, 2021
 by Malgorzata

Clinika wysokiej klasy.Profesionalny zespół ,odpowiedział na wszystkie pytania.Mój zabieg odmienił moje życie.
Polecam wszystkim.

Jacek Sujak
Aug 25, 2021
 by Jacek Sujak

Dwa miesiące temu przeszedłem operację zaćmy (podwichnięta soczewka) w klinice w Warszawie. Jestem bardz zadowolony zarówno z wyniku operacji jak i poziomu obsługi w tej klinice. Lekarz operujący Piotr Krzywicki - mistrzostwo świata, lekarz prowadzący - Anita Łagocka-Popławska - rewelacja. Szczególne podziękowanie składam Pani Agnieszce Ratyńskiej (kierownik oddziału w Warszawie), która moim zdaniem jest "dobrym duchem tej placówki" załatwia sprawy wielkie i te najdrobniejsze, ale jakże istotne z punktu widzenia pacjenta - pełen profesjonalizm. Dziękuję wszystkim pracownikom kliniki zaczynając od pierwszego kontaktu - infolinia medyczna, poprzez pracowników medycznych i recepcjonistki. Moim zdaniem inne placówki medyczne powinny brać przykład z tej kliniki. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję i gratuluję takiego poziomu usług. A teraz.....kolej na badania w tej klinice pozostałych członków mojej rodziny.

Danuta Ogrodnik
Jul 29, 2021
 by Danuta Ogrodnik

Jestem dwa miesiące po zabiegu laserowej korekcji wzroku.

polecam, zabieg bezbolesny. Efekt końcowy rewelacja, dobrze widzę i nie noszę okularów. Chciałam podziękować wszystkim za bardzo miłą atmosferę. Przede wszystkim dziękuję Panu doktorowi Marcinowi Jaworowi za pełen profesjonalizm, fachowe podejście do pacjenta - lekarz z powołania. Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam.

Mateusz Czechiwicz
Jul 9, 2021
 by Mateusz Czechiwicz

Zdecydowanie polecam! Jestem po zabiegu wszczepienia soczewek fakijnych, zabieg przebiegl bezboleśnie i bardzo szybko. Obsluga za kazdym razem począwszy od badania kwalifikacyjnego do samego zabiegu i na kontrolach po bardzo miła i profesjonalna.

Mateusz
Mar 8, 2021
 by Mateusz

Jestem miesiąc po zabiegu wszczepienia soczewek fakijnych w krakowskiej klinice. Zabieg był bezbolesny, przebiegł błyskawicznie, a efekt niesamowity:) Całemu personelowi dziękuję za miłą atmosferę, a w szczególności dziękuję Panu doktorowi Maciejowi Kozakowi za pełen profesjonalizm i fachowe podejście do pacjenta. Gorąco POLECAM!

Agnieszka KJ
Feb 1, 2021
 by Agnieszka KJ

Jestem miesiąc po zabiegu wszczepienia soczewek fakijnych. I jest to najpiękniejszy miesiąc mojego życia. Mam wadę -10D, astygmatyzm. Nigdy dobrze nie widziałam. Przez 20 lat nosiłam soczewki ciesząc się, że nie muszę nosić okularów których nienawidzę. Wydawało mi się, że już nic więcej nie mogę dla siebie zrobić. W Vidium Medica w Warszawie zostałam kompleksowo przebadana. Pani Diana dobrała mi okulary i od tego momentu wiedziałam, że poddam się każdemu zabiegowi żeby tylko widzieć tak jak przez te okulary.
Sam zabieg wszczepienia soczewki trwa kilkanaście minut na każde oko. Już następnego dnia po zdjęciu opatrunków wiedziałam, że widzę lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Teraz cieszy mnie każdy detal który widzę: napisy na budynkach, numer podjeżdżającego autobusu, znajomi których rozpoznaję z daleka ale także każdy liść na drzewie i każdy płatek śniegu który mogę obserwować z daleka.
Jestem zachwycona efektem !!! Zarówno w dzień jak i w nocy widzę perfekcyjnie😊
Dziękuję całemu personelowi za miłą atmosferę i profesjonalną opiekę. Panu Piotrowi za udzielanie odpowiedzi na wszystkie moje pytania.
Wszczepienie soczewek fakijnych to najlepsza decyzja zdrowotna w moim życiu 😊

Maria Malko
Oct 20, 2020
 by Maria Malko

Niecałe dwa tygodnie temu poddałam się zabiegowi korekcji metodą smile w klinice w Warszawie. I co tu dużo mówić, jestem zachwycona!
Do korekcji podchodziłam z dosyć dużą wadą (-6), i nie powiem, bardzo się tego zabiegu bałam. Jednak cała obsługa pozwoliła mi zupełnie o tym strachu zapomnieć ?
Cały personel zapewnił mi cudownie miłą i fachową opiekę, z doktorem Krzywickim na czele, dzięki któremu cały zabieg minął błyskawicznie!
Jako, że jestem czynnym sportowcem obawiałam się nieco okresu rekonwalescencji, jednak właśnie ta dobrana metoda pozwoliła mi już następnego dnia wrócić do codziennych zadań, w co muszę przyznać, nie do końca wierzyłam,ze będzie faktycznie możliwe ?
Uczucie, kiedy dzień po zabiegu obudziłam się i wszystko widziałam - bezcenne !
Świat stał się piękniejszy, dziękuję, jesteście najlepsi ! ❤️

Patrycja Halama
Oct 9, 2020
 by Patrycja Halama

100/100!
Klinika na najwyższym poziomie! Personel bardzo miły, za każdym razem. Kilkukrotnie przed zabiegiem zostałam poinformowana jak zabieg będzie wyglądał, wspaniała opieka przed, w trakcie i zarówno po zabiegu. Tak wiec polecam z czystym sumieniem! Dziekuje bardzo, w końcu wszystko widzę ❤️?

Justyna Myśków
Oct 2, 2020
 by Justyna Myśków

Dziś mija równo rok od zabiegu w krakowskiej klinice. Zabieg przeprowadził Pan Doktor Marcin Jawor i odmienił wszystko 🙂 Przed zabiegiem - wysoka krótkowzroczność i astygmatyzm, aktualnie życie bez okularów ! pacjentka szczęśliwa, uśmiechnięta, w pełni zadowolona, bez efektów ubocznych. Pan Doktor i cały personel byli bardzo wyrozumiali, odpowiadali na wszystkie pytania i zadbali o miłą atmosferę. Jestem wdzięczna za wszystko i polecam gorąco 🙂

Magdalena Łoza
Sep 21, 2020
 by Magdalena Łoza

Jestem pod wielkim wrażeniem kliniki Vidium Medica. O klinice dowiedziałam się przypadkowo, nie wiem czy brałam nawet pod uwagę to, że mogę widzieć bez okularów. Pojechałam na wizytę wstępną a po miesiącu jestem po zabiegu. Presbyond to metoda którą zastosowano przy mojej wadzie. Cały zabieg był tak profesjonalnie i sprawnie przygotowany, że nie zdążyłam nawet powiedzieć dziękuje. Jestem wdzięczna Panu Piotrowi Krzywickiemu oraz Paniom z którymi tak profesjonalnie i sprawnie przeszłam ten zabieg ?. Wielkie dzięki !!! Polecam

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Serwis www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow  powstał, aby nasi Pacjenci mogli dzielić się swoimi opiniami i poglądami na temat świadczeń okulistycznych, z których skorzystali w placówkach Optegra i Vidium Medica w Polsce. Prosimy, aby zamieszczane opinie i poglądy były formułowane wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń, w sposób rzetelny i nienaruszający dóbr osobistych lub renomy innych podmiotów. Opinie i poglądy zamieszczane w serwisie www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow są opiniami i poglądami osób, które je zamieściły, nie były sponsorowane przez Optegra. Za treść opinii lub wyrażonych poglądów odpowiedzialność ponosi wyłącznie osoba umieszczająca opinię lub wyrażająca pogląd w serwisie www.vidiummedica.pl/opinie-pacjentow.